Ravebunker standaard

Ga voor de ultieme sensatie met ons Standaard pakket en til je feest naar ongekende hoogte. Verbaas je gasten met een adembenemende lichtshow, betoverende rookmachines en een geluidssysteem van topkwaliteit. De visuele effecten en de bruisende energie die deze toevoegingen met zich meebrengen, zullen je gasten versteld doen staan. Met een ruime tent van 5.90 x 8.90m creëer je de perfecte setting voor een onvergetelijke ervaring die alle zintuigen prikkelt.
 

Prijs: €850,- per dag  
Exclusief borg 

Beschrijving

wat krijg je bij dit pakket: 

Ravebunker met de afmeting 5.90 x 8.90 x 3.75m   

Vonyx VSA150S, geluidsinstallatie met Bluetooth op statief

BeamZ S900 rookmachine voor heel veel rook (Inclusief rookvloeistof)


De BeamZ Showbar all-in-one lichtset is een complete lichtshow bestaande uit:

  • Een multicolour laser met rode (70mW) en groene (100mW) laserstralen, 170mW totaal!
  • Twee PAR spots met 6x 8W 4-in-1 LED's (RGB-UV) per spot
  • Vier Strobe LED's van 1W per LED
  • Twee grote Butterfly LED lichteffecten met 48 lenzen en 4x 3W RGBW LED's per effect 

 

Gratis bezorging binnen 25 km, daarbuiten (0,40 cent per km) 

Check nu ook ons vip pakket! 

 Dompel jezelf onder in een wereld vol glamour en weelde. Waan jezelf een echte VIP met een schitterende rode loper ontvangst, omringd door elegante afzetlinten. Voel je als een beroemdheid terwijl je de rode loper betreedt. Maar dat is nog niet alles,  kies je voor het VIP-pakket dan wordt elk kostbaar moment voor eeuwig vastgelegd met onze exclusieve Mirrorbooth-ervaring. De Mirrorbooth, een ware ster van de avond, zorgt voor magische en gepersonaliseerde foto's, die direct worden geprint als prachtige tastbare aandenkens aan jullie bijzondere avond.  
Jouw feest zal niet alleen een gebeurtenis zijn om te herinneren, maar een legendarische ervaring die nog vele jaren in de herinneringen van je gasten zal voortleven.