Ravebunker basic


Ontdek de onvergetelijke ervaring van ons Basic pakket, waar je wordt ondergedompeld in de betoverende sfeer van onze Ravebunker zodra je binnenstapt. Laat je verwonderen door de weelderige ruimte die je feest naar ongekende hoogten zal brengen, met afmetingen van 5.90 x 8.90m. Beleef de magie van deze bijzondere tent en creëer herinneringen die je gasten nog lang bij zullen blijven.

Prijs: €550,- per dag
Exclusief borg

Gratis bezorging binnen 25 km, daarbuiten (0,40 cent per km) 

Check nu ook ons vip pakket! 

Dompel jezelf onder in een wereld vol glamour en weelde. Waan jezelf een echte VIP met een schitterende rode loper ontvangst, omringd door elegante afzetlinten. Voel je als een beroemdheid terwijl je de rode loper betreedt. Maar dat is nog niet alles,  kies je voor het VIP-pakket dan wordt elk kostbaar moment voor eeuwig vastgelegd met onze exclusieve Mirrorbooth-ervaring. De Mirrorbooth, een ware ster van de avond, zorgt voor magische en gepersonaliseerde foto's, die direct worden geprint als prachtige tastbare aandenkens aan jullie bijzondere avond.  
Jouw feest zal niet alleen een gebeurtenis zijn om te herinneren, maar een legendarische ervaring die nog vele jaren in de herinneringen van je gasten zal voortleven.